Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Policie ČR - výzva pro občany Slap

Policisté OOP Hradištko během měsíce dubna 2012 zaznamenali celkem 2 případy (Slapy a Štěchovice), kdy starší občany (nad 60 let) na jejich telefonním čísle kontaktuje muž či žena, kteří se představují jako jejich vnuci či vnučky a žádají o poskytnutí finanční půjčky. V obou případech tyto ženy poznaly, že se o jejich vnuka nejedná a zavěsily. Následně je však během dne či několika dalších dnů v místě jejich bydliště kontaktuje osoba (žena i muž), kteří se pod různými záminkami (např. jdeme vám provést opravu telefonu, sháníme pana Saláta, jdeme provádět odečty elektřiny apod.) snaží dostat do bytu či domu těchto osob.

 

Pokud pojmete jakékoliv podezření, že se vám něco nelíbí na osobách, které vás v místě bydliště kontaktují, pak neváhejte zavolat na linku 158 či telefon 974 882 700, kde celou událost oznamte policistům, kteří za vámi vyjedou. Pokud bude vše v pořádku, tak uvedená osoba dozajista počká a osoba s nečistými úmysly uteče. Dalším dobrým trikem je, že zavoláte na někoho v domě, že tu záležitost vyřídí on, ať chvíli počká. Mezitím se snad na místo stihnou dostavit policisté.

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty