Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tradiční Slapská pouť Petra a Pavla

Tak nám skončila pouť, která byla letos poznamenána několika vlivy:

- zrušení nedělního programu s ohledem na oslavy na ostrově u Davle,
- nepořádání odpoledního závodu pro děti v sobotu,
- změna sobotního odpoledního a podvečerního programu, nahrazení tradiční dechovky programem pro děti a vystoupením lidového souboru Benešáček s dětským tanečním souborem a ukázkou stepu,
- po krátké odmlce návrat kulinářského umění Staré gardy ACK ČR
- změna i večerního interpreta, kdy k nám po delší době zavítal Akustik Band.

 

Takže změn víc než dost a vše venku na návsi s velkým rizikem nestálého počasí. Počasí jsme sledovali s obavami, ale vydrželo nám do 22. hodiny. Škoda, že přeháňka nepřišla až po půlnoci, bylo to rychlé přerušení dobré zábavy.

Touto cestou bych chtěl poděkovat členům SDH Slapy, kteří se na přípravě, organizaci a realizaci Pouti podíleli pod vedením Vráti Adama. Poděkování patří dále obecnímu úřadu za finanční podporu této akci, obci Buš, obci Hradištko a Pavlovi Matouškovi za zapůjčení materiálového zabezpečení. Dále pak manželům Peškovým za zázemí. Možná jsem někoho vynechal, ale snad mi bude prominuto.

Svou hojnou účastí jste nás, pořadatele, potěšili a jsme rádi, že obec žije a umí se bavit. Budeme rádi, když nám dáte jakoukoli zpětnou vazbu z letošní pouti, protože to nám umožní ji udělat zajímavější i příště a vůbec nejlepší bude, když přijdete a pomůžete nám s celou organizací. Své názory můžete psát na obecní web, na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo přijít na naší výborovou schůzi.

Přeji všem občanům, rekreantům, pacientům rehabilitačního zařízení a návštěvníkům obce Slapy pohodové léto a těším se na setkání na dalších hasičských akcích ve Slapech, o kterých budete včas informováni.

Váš
Antonín Adam
starosta SDH Slapy nad Vltavou
PS neměli jsme čas fotografovat, tak pokud máte v elektronické podobě pouťové fotografie budeme rádi když nám je zašlete na mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty