Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Cyklo - Market Day by Night 2014

Ahoj sporťáci, přátelé Dobříše, Vlašky či Brdman Adventure, připravujeme pro Vás další ročník vašeho oblíbeného Day by Night, který je všestrannou prověrkou i příležitostí zažít nevšední adrenalinový zážitek.

Letošní ročník bude o něco příjemnější vzhledem k vypuštění dnes již nebezpečného sjezdu z Kazatelny, která se tentokrát objíždí.

Spousta borců už začíná na trati s předstihem rotovat, takže nám mohli změnu okomentovat. Trať je o cca 1 minutu rychlejší, o 100% bezpečnější ;)
7 hodinová MTB štafeta je adrenalinový závod dvojic na jedenáctikilometrovém okruhu v sedmihodinovém časovém limitu.

Jedná se o pulsní závod, ve kterém budete dávat v kratších časových úsecích maximální výkon. Stejnou dobu co jste byli na trati, budete mít po předání štafety čas na relax, doplnění tekutin a ve večerních hodinách na montáž osvětlení pro noční jízdu. Připravte se to do značné míry i na boj strategií a můžeme se jen těšit na noční diskuze o tom, kdo co podcenil, kdo přepálil start, nebo včas nenastoupil. Snad jsme neprozradili příliš a jestli jo, tak to snad přispěje k tomu, že zvednete zadek a uvidíme se na startu.
Více na http://www.vlaska.cz/

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty