Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kalendář akcí (Novinka)

Již řadu let se prostřednictvím tohoto webu dozvídáte o nových akcích, jenž ve Slapech a okolí probíhají. Nejedná se pouze o akce společenské, kulturní, sportovní, ale také  o události, které ovlivňují náš život ve Slapech (přerušení dodávky elektřiny, omezení silničního provozu apod.). Jelikož je těchto informací dost a nelze je všechny udržet v paměti, zavedli jsme Kalendář akcí. Odkaz je umístěn v pravé části webové stránky nad webkamerou naší obce (též ho najdete v hlavním menu pod položkou Další). Pro vlastní realizaci byl zvolen Google kalendář z čehož vyplývá, že se dá spojit s většinou mobilních zařízení. Informace o událostech zveřejňované na slapském webu Vám budou vždy doslova po ruce.

Připojení Kalendáře akcí k Vašemu Google účtu:
Po zvoleni výše zmiňovaného odkazu na Slapských stránkách se objeví ve středové prezentační části modrý kalendář, v jehož spodním okraji je zobrazen znak, bílé plus na modrém podkladu. Po kliknutí na uvedený symbol Vás prohlížeč vyzve k přihlášení k Vašemu Google účtu (pokud již nejste přihlášeni). Následně se otevře dialog k potvrzení přidání Slapského kalendáře k Vašemu již existujícímu kalendáři.
Pro kontrolu můžete zvolit v levé části odkaz "Jiné kalendáře", kde by se měl zobrazit název "Slapy".

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty