Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Divočáci u lékaře

divocak.jpgJeště že naše zdravotní středisko nemá noční pohotovost. Pokud by tam pohotovost byla, musel by se pacient , který by potřeboval pomoc po 21.oo, nejprve prodrat mezi divokými prasaty, rejdícími po obou stranách silnice od stáje Valento až ke zdravotnímu středisku.

Nočním dobrodružstvím je už samo od sebe projet  autem po setmění bez kolize od benzinové pumpy k Motorestu. Naši divočáci opět řádí, prohánějí se po osvětlených asfaltových cestách a překopávají kdejaký kousek trávy kolem jelikož už dobře vědí, že se kolem cestiček povalují různé pro ně lahodné odpadky – tak proč něco pracně hledat po lesích když blíže k civilizaci je obživa dostupnější a snadnější. 
Své putování začínají po setmění , vycházejí  z lesa nad vesnicí, projdou  zahradou u Vebrů, přejdou  silnici k loděnici, zkontrolují stáj Valento, parčík u zdravotního střediska  a číhají na projíždějící automobily. Někdy doputují až k Motorestu a zpět do lesa se vracejí přes pole před ním. Další den si toto kolečko zopakují  třeba s tím, že vynechají plot u Vebrů a jdou cestou, která podle něj vede a též končí  u Motorestu. Tak kdo má zájem o setkání ?

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty