Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Masopustní průvod 25.2.

Tradiční Masopustní průvod obcí se koná v sobotu 25.2.2012, sraz masek je v 8.45 hod u obecního úřadu ve Slapech. Průvod doprovázený živou hudbou projde obcí a zakončení bude skolením medvěda v restauraci U Neužilů. Cestou Vás čeká milé přijetí s občerstvením v navštívených domech.
Zveme všechny, kdo se nestydí dělat legraci sám ze sebe a přitom pobavit ostatní. Volba masek je na Vašem výběru, ale rychtáře máme a tím je Pavel Matoušek, který celý průvod vede. Naučte se texty populárních lidových písní, bude se Vám to hodit při sborovém zpěvu. Bližší informace můžete dostat u starosty sboru Tondy Adama na mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty