Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Orientační běh CEV Zvoneček

Ve Vraném nad Vltavou a ve Štěchovicích se uskuteční orientační běh

CEV Zvoneček i letos přichystal pro všechny zájemce o sport dva orientační běhy pod názvem Naší přírodou. První se uskuteční ve Vraném nad Vltavou v sobotu 14.6., druhý ve Štěchovicích v neděli 15.6. Na každém z nich čekají dvě trasy, jedna fáborková pro nejmenší účastníky, druhá podle slepé mapy. Poběží se ve všech věkových kategoriích od nejmenších dětí s rodiči až po dospělé. Jednotlivá kontrolní stanoviště se budou týkat zajímavostí okolní přírody a budou různá na obou místech. Nejnáruživější milovníci se proto mohou zúčastnit obou chystaných běhů.
Přijďte si užít běh Naší přírodou se Zvonečkem a dozvědět se něco zajímavého o naší přírodě. Na výherce čekají zajímavé ceny. Podrobnosti naleznete na našich webových stránkách http://www.cev-zvonecek.cz, s dotazy se můžete obracet na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

2014 mini

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty