Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Poděkování hasičů

Blíží se konec února a máme za sebou dvě zdařilé akce v obci, které pořádal SDH Slapy nad Vltavou.

První z nich byl tradiční Masopustní průvod, který se konal v sobotu 14. 2. 2015, počasí moc nepřálo, bylo lezavo a tak ve spojení s virovými onemocněními byla účast masek trochu slabší. Jsem rád, že tato tradice stále v obci žije a patří poděkování všem, kdo přispěli k jejímu dobrému průběhu. Jednak parta nadšenců v maskách, kteří baví sebe i spoluobčany a jednak těm, kteří nezavřeli své příbytky před tímto rozpustilým rejem a vítali hudbu a masky hojným občerstvením.

Druhou akcí byl tradiční hasičský ples, který byl o týden později. Opět se naplnila Restaurace U Neužilů a příjemná hudba v podání Akustik Bandu a "masová" tombola přispěly k pěknému kulturnímu zážitku účastníků plesu. Jsme asi už jeden z málo spolků, který chodí po vsi osobně zvát na ples, ale pro nás je to jednak možnost osobního kontaktu se spoluobčany a jednak je i milý finanční příspěvek na pokrytí nákladů plesu, který při tomto osobním zvaní občas obdržíme. Všem těm, kteří přispěli na tento ples moc děkujeme za přízeň a podporu naší činnosti.
Věřte, že výtěžek z obou akcí bude použit na zajištění činnosti našich mladých hasičů v letošním roce, kdy navíc pořádáme v květnu i okresní kolo soutěže pro mladé hasiče, tak se každá koruna hodí.

Na setkání na dalších společných akcích v obci, o kterých budete včas informováni, se těší hasiči Slapy.
Váš Tonda Adam, starosta sboru.

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty