Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

ZAV Stará Živohošť 1.a 2. 10.

O následujícím víkendu na Staré Živohošti vyvrcholí posledním závodem letošní sezóna nezávislé série závodů automobilů do vrchu EDDA Cup. Poslední závod na tradiční trati, vždy bohatě navštěvovaný příznivci motoristického sportu, přinese poslední boje o body do pořadí v jednotlivých třídách i v celkovém pořadí.
 V sobotu začíná program závodu v půl deváté první ze dvou tréninkových jízd. Tréninky vyplní dopolední program. Po přestávce na oběd je start první závodní jízdy naplánován na 13:00. Po první závodní jízdě plynule naváže druhá a do hodiny po jejím skončení dojde před Hotelem Atlantida k vyhlášení nejlepších v jednotlivých třídách. Pozor, nedělní program bude výjimečně odlišný. Naplánovány jsou tři závodní jízdy, kdy první bude, po tréninku od osmi hodin, startovat již v 9:45, druhá závodní jízda bude bezprostředně navazovat v 11:30 a start třetí závodní jízdy je naplánován na půl druhé odpoledne. Časový harmonogram se může operativně měnit podle průběhu závodu.

Vzduch voda

Poslední komentáře

  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    Jezdila jsem do Slap k babičce a v létě jsme často byli na Ždáni. Vltavěnku si pamatuji když vybírala ...

    Číst dále...

     
  • Helena Fedievová přezdívaná Vltavěnka

    krásná vzpominka na mladi, ja jezsil na Zdan cca od 64roku a csto jsme ji tam vidavali

    Číst dále...

     
  • Na kole ze Slap do údolí Kocáby

    Děkuji za zajímavý tip na výlet. Není to pro cyklisty typu Třeboňsko. Jeli jsme z Nového Knína ...

    Číst dále...

Poslední inzeráty